{{cartItem.product.categoryName}}
{{cartItem.product.title}}
{{getCartItemOfferAppliedPrice(cartItem, cartItemOffer) | formatAmount}}
Summa:
{{sum | formatAmount}}

Grozā {{totalProductsCount}} prece(s)

Summa:
{{sum | formatAmount}}

Jūsu grozs ir tukšs

BDSM ceļvedis iesācējiem: pamati, lomas, drošības noteikumi un daudz kas cits

Ne visi cilvēki var sev atzīt, ka vēlas izmēģināt BDSM praksi savā gultā. Un tas nav pārsteidzoši, jo lielākā daļa cilvēku kļūdaini uzskata, ka tās neizbēgami noved pie fiziskas un psiholoģiskas vardarbības un ka tikai pervertie var iesaistīties šādās praksēs. Taču tas nebūt nav tālu no patiesības. Ja jūs tikai sākat iepazīties ar šo subkultūru un domājat, vai izmēģināt BDSM-seksu vai verdzību, tad jūs noteikti neesat vieni savās vēlmēs. Daudzi cilvēki, pat slēpjot to, vēlas ienirt šajā spēlē, tāpēc šajā rakstā jūs lasīsiet visu, kas iesācējam jāzina par BDSM, ar ko sākt, drošības noteikumiem un uzvedību.

Kas ir BDSM: definīcija

BDSM nav tikai seksa veids, bet pilnvērtīga seksuāla subkultūra, kas balstīta uz dominanci un pakļaušanos. Pats akronīms BDSM nozīmē Bondage&Discipline&Domination&Submission&Sadism&Masochism un attiecas uz vairākām praksēm:

BD - Bondage Discipline - tas ietver lomu spēles, verdzību, disciplinēšanu ar pakļaušanas elementiem.

DS - Domination Submission (dominēšana, pakļaušana) - partneri iepriekš vienojas, kurš būs kungs un kurš vergs. BDSM praksē vienam no partneriem jābūt dominējošam, kas pilnībā izslēdz vienlīdzības iespēju.

SM - Sadisms Masohisms (sadisms un masohisms) - šeit spēle ietver prakses, kas sniedz baudu ar fiziskām sāpēm.

Lai praktizētu BDSM, jums nav jāapvieno visi šie punkti, tos var kombinēt vai arī tie var pastāvēt atsevišķi viens no otra jūsu seksā.

Interesanti!!! Aptuveni 30 % cilvēku seksa laikā izmanto BDSM prakses, pat neapzinoties to.

BDSM pamatnoteikumi un termini

Pirms ienirt BDSM praksēs, ir svarīgi izprast BDSM pamatprincipus un terminus, kā arī apgūt BDSM vārdu krājumu, lai būtu pilnībā sagatavoti.

Dominants (dom,top,top, meistars) - vadošais partneris, kurš dominē pār pakļāvīgo.

Domina (domina, dominatrix, mistress) - sieviete, kas dominē.

Pakļāvīgais (sab, bottom) - partneris, kurš pilnībā pakļaujas dominantei un izpilda tās rīkojumus.

Ierobežojumi, tabu - iepriekš noteiktas darbības, kas netiks izmantotas partneru starpā, t. i., aizliegtas.

BRD: Safe, Sane, Consensual (SSC: drošs, saprātīgs, vienprātīgs) - visu BDSM darbību dalībnieku pamatnoteikums. Tā ir sistēma, kas atkārto, ka pirms jebkuras darbības uzsākšanas ir obligāti jāpārliecinās, ka viss ir droši, saprātīguma robežās abiem partneriem un ka visas darbības tiek veiktas brīvprātīgi.

Fetišs - partnera pieķeršanās noteiktiem objektiem vai darbībām, kas izraisa seksuālu uzbudinājumu. Piemēram, augstpapēžu kurpes, krūtsgals, ādas apģērbs utt.

Altokalcifīlija - seksuāla pievilkšanās augstpapēžu apaviem. Altokalciklisti gūst baudu no tā, ka partneris valkā noteikta veida apavus un/vai veic seksuālas darbības (spiežot uz partnera ķermeņa ar papēžiem, liekot tiem laizīties u. c.).

Flagelācija - partnera pēršana ar īpašiem rīkiem (pātagu, pātagu, pātagu, pātagu, pātagu, pātagu u. c.).

Stop vārds - iepriekš noteikts vārds, kuru izrunājot, partnerim jāapstājas un jāpārtrauc jebkādas darbības ar pakļāvīgo.

Var izmantot arī BDSM standarta stop vārdus:

  • Sarkans - nozīmē apstāties, un visas darbības ir jāpārtrauc. Tas jālieto, ja jūtaties neērti, situācija kļūst pārāk sarežģīta vai vairs nepiekrītat šīm darbībām.
  • Dzeltens - nozīmē, ka jūsu partnerim ir jāpalēnina un jāsamazina intensitāte. Tas var arī nozīmēt, ka esat sasniedzis savu robežu vai esat uz fiziska diskomforta robežas.
  • Zaļa - lietojiet vārdu "zaļš", ja jums patīk tas, ko dara jūsu partneris, jūtaties pilnīgi komfortabli un vēlaties, lai viņš turpina.

Lai pārliecinātos, ka ikviens gūst baudu un ievēro nepieciešamos piesardzības pasākumus, ir svarīgi vienmēr apspriest robežas un piekrišanu ar partneri(-u).

Kā nodarboties ar BDSM: pamati, paņēmieni un metodes

Lai BDSM sekss sagādātu tikai pozitīvas emocijas un baudu, pirms tam viss ir jāpārdomā un jāapspriež ar partneri. Turklāt, ja nezināt, ar ko sākt BDSM, iesakām ņemt vērā šādus norādījumus:

Lomu spēles - lomu spēles palīdzēs partneriem vieglāk iejusties padevības un dominances pasaulē. Tas ļaus izvairīties no emocionālām traumām, un par dažiem vārdiem vai darbībām būs daudz vieglāk pieņemt lēmumu.

Saistošana - partneris, kurš ir sasaistīts, nonāk pilnīgā sava mīļotā varā, kas pārim var būt diezgan aizraujoša pieredze. Sākotnējā BDSM prakses posmā vēlams iegādāties īpašu komplektu - tam ir Velcro, pateicoties kuram nav nepieciešams tērēt laiku mezglu studēšanai, kā arī partneri var viegli atbrīvot.

Cieņas pilna attieksme: Vārdi ļaus partneriem izveidot pareizas attiecības starp dominējošo un padoto. Pietiks, ja savā runā pievienos tādus vārdus kā "kungs", "kungs", "kundze", "kundze", "kungs".

Atļauju un aizliegumu noteikšana: Lai uzsvērtu pakļāvīgā pozīciju, pirms kaut ko darīt dzimumakta laikā var lūgt partnera atļauju. Jūs varat arī noteikt dažus aizliegumus, kurus var atcelt tikai mīļākais.

Sodi - Kad partneri ir vienojušies par noteikumiem attiecībā uz abu uzvedību, var ieviest dažus sodus. Piemēram, partneris aizliedz meitenei pieskarties sev bez viņa atļaujas. Ja aizliegums tika pārkāpts, viņam ir tiesības sodīt mīļoto pēc saviem ieskatiem.

BDSM parastajā dzīvē: Kad partneri jūtas pietiekami pārliecināti guļamistabā, dominējošā un pakļāvīgā attiecību dinamiku var turpināt uzturēt arī parastajā dzīvē. Galvenais ir atcerēties par pārtraukumiem, jo jauna pieredze var radīt nopietnas psiholoģiskas traumas.

Bičošana . Bičošanas praksei jāsākas no sēžamvietas zonas. Lieta tāda, ka šo ķermeņa daļu ir pietiekami grūti nopietni sabojāt, turklāt daudzus vīriešus pavedina un uzbudina sieviešu sēžamvieta. Sākotnējā fāzē pēršana jāveic tikai ar plaukstām, kā arī jānoskaidro no mīļotās, kāds spēks būs optimāls.

Matu vilkšana : daudzi cilvēki zina, ka galva ir diezgan jutīga zona. Šī iemesla dēļ BDSM praksi var sākt, izmantojot šo jutīgumu.

Eksperimenti ar karsta vaska un ledus izmantošanu : Šim nolūkam jāizmanto masāžas sveces, kā arī īpašas rotaļlietas no seksa veikala. Tas paplašinās partneriem pieejamo sajūtu sarakstu.

Košļāšana : šo metodi var saukt par labāko veidu, kā bez lielas piepūles gūt daudz saviļņojuma. Lai noskaidrotu partnera sāpju slieksni, jāsāk viņu kodināt dažādās vietās: uz sprauslām, ribām, rokām.

Pirms BDSM prakses uzsākšanas abiem partneriem rūpīgi jāizpēta teorija par šo jautājumu. Pretējā gadījumā ir iespējams nodarīt mīļotajam ne tikai fizisku, bet arī psiholoģisku kaitējumu.

Bondāža un BDSM seksa rotaļlietas iesācējiem

Pēc tam, kad esat vienojušies ar savu partneri/partneri par to, ko vēlaties izmēģināt no BDSM praksēm, būs nepieciešams iegādāties BDSM rotaļlietas iesācējiem. Pirmo reizi jums pietiks ar roku dzelžiem, knupīšiem vai aizsietām acīm. Ja vēlaties vēl vairāk dažādot savu BDSM inventāru, iesakām apsvērt arī šādus produktus:

  • Karuselis Bondage
  • pātagas un pātagas
  • krūšu ķēdes un skavas
  • Kakla siksnas un pavadas
  • uzticības jostas
  • Dzimumorgānu skavas

Pamata padomi BDSM iesācējiem

Nemēģiniet nodarīt pēc iespējas vairāk sāpju. Jūsu galvenais uzdevums BDSM prakses laikā ir sagādāt partnerim baudu, lai viņš gribētu prasīt arvien vairāk un vairāk, pakāpeniski palielinot sāpju pakāpi, taču nekādā gadījumā nenosakiet sev par mērķi nodarīt pēc iespējas vairāk sāpju.

Sāciet ar šļākšanu . Vislabāk ir sākt ar kaut ko mazāk nekaitīgu. Tā varētu būt kodināšana vai šļakstīšana. Tā kā rotaļas ar sēžamvietu ir vismazāk traumējošas (ja runājam par šļakstīšanu un pēršanu), labāk sākt ar šo ķermeņa daļu, pakāpeniski palielinot intensitāti. Šim nolūkam var iegādāties airi, pātagu, pātagu vai vienkārši plaukstu.

Nevilcinieties runāt un diskutēt. Ja esat nolēmuši iesaistīties BDSM praksēs, tad esiet gatavi pilnībā uzticēties savam partnerim un atklāti runāt par savām vēlmēm un ierobežojumiem. Ticiet man, šī nav īstā vieta minējumiem, tāpēc precīzi formulējiet savas vēlmes un tabu, nekautrējoties un neatstājot neskaidrības.

Vienmēr ir labāk izdarīt mazāku spiedienu nekā pārāk lielu spiedienu Izpēti savas un partnera robežas un centies visas darbības veikt tā, lai nepārkāptu robežu. Atcerieties: labāk izdarīt mazāku spiedienu un likt partnerim prasīt vairāk, nekā izdarīt pārāk lielu spiedienu un iedvest partnerī iekšējas bailes, kas var viņu uz visiem laikiem novērst no BDSM seksa.

Nesteidzieties. Ja jūs tikai sākat iepazīties ar BDSM praksēm, nesteidzieties uzreiz ķerties pie sarežģītām tehnikām un metodēm. Tas var būt ne tikai nepatīkami, bet arī bīstami. Tāpēc nesteidzieties un izklaidējieties.

Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

DUBULTĀ CAURDURŠANAS SIKSNA BEZ SIKSNĀM(D-196671)
DUBULTĀ CAURDURŠANAS SIKSNA BEZ SIKSNĀM(D-196671)
11.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

FFS iesācējiem Penetrix Strap-O
FFS iesācējiem Penetrix Strap-O
19.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

Strap-On mežģīņu zirglietas
Strap-On mežģīņu zirglietas
19.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

FETIŠS FANTĀZIJA PIRMO REIZI SIKSNAS SARKANAS 13CM
FETIŠS FANTĀZIJA PIRMO REIZI SIKSNAS SARKANAS 13CM
24.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

RC vibrējošais siksniņš melns
RC vibrējošais siksniņš melns
26.95 €

Produkti pieaugušajiem

STIMULĒJOŠS TAURIŅŠ AR SIKSNĀM
STIMULĒJOŠS TAURIŅŠ AR SIKSNĀM
9.99 €

Produkti pieaugušajiem

Lock&Load strap-on Penis
Lock&Load strap-on Penis
13.99 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

Tickle Me Pink BJ siksna
Tickle Me Pink BJ siksna
3.19 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

Skandāla pozīcija siksna
Skandāla pozīcija siksna
3.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

OHMAMA FETIŠS - DZIMUMLOCEKĻA APVALKS AR METĀLA GREDZENIEM
OHMAMA FETIŠS - DZIMUMLOCEKĻA APVALKS AR METĀLA GREDZENIEM
6.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

Kaņepju virve 5 metri 7 mm
Kaņepju virve 5 metri 7 mm
6.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

TUMSA - JAPĀŅU VIRVE 10 M VIOLETA
TUMSA - JAPĀŅU VIRVE 10 M VIOLETA
7.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

Black Translucent Neck/Wrist and Leg Restraint (BAD026)
Black Translucent Neck/Wrist and Leg Restraint (BAD026)
19.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

FETIŠA APKAKLE AR APROCĒM UN PAVADIŅU
FETIŠA APKAKLE AR APROCĒM UN PAVADIŅU
19.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

OHMAMA FETISH - IEROBEŽOTĀJSISTĒMA 4 ĀĶI
OHMAMA FETISH - IEROBEŽOTĀJSISTĒMA 4 ĀĶI
24.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

Airis Leo
Airis Leo
4.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

Paddle Black Cat (4024144233939 (EAN-13))
Paddle Black Cat (4024144233939 (EAN-13))
13.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

Ādas imitācija ar vienu asti
Ādas imitācija ar vienu asti
13.95 €
Saņem rītdien!

Produkti pieaugušajiem

OBS Crop
OBS Crop
14.99 €

Produkti pieaugušajiem

OHMAMA FETISH - MINI WHIP BASIC
OHMAMA FETISH - MINI WHIP BASIC
5.49 €

Produkti pieaugušajiem

OHMAMA FETIŠS - PĀTAGA PAMATA
OHMAMA FETIŠS - PĀTAGA PAMATA
5.49 €

Produkti pieaugušajiem

FFS Pirmo reizi Flogger
FFS Pirmo reizi Flogger
6.99 €
warranty
14 dienu laikā var atgriezt preci Pirkums neapmierina? Tā nav problēma. Preci varat atgriezt 14 dienu laikā!
shipping
Ātra piegāde Mēs piegādāsim pirkumu pēc iespējas ātrāk līdz jūsu durvīm vai piegādes vietai!
payment
Drošs maksājums Skaidrā naudā vai ar VISA / MasterCard. Ar bankas pārskaitījumu vai līzingu.
warranty
Produkta verifikācija Pirms izsniegšanas mēs pārbaudām katra pasūtījuma kvalitāti!