{{cartItem.product.categoryName}}
{{cartItem.product.title}}
{{getCartItemOfferAppliedPrice(cartItem, cartItemOffer) | formatAmount}}
Summa:
{{sum | formatAmount}}

Grozā {{totalProductsCount}} prece(s)

Summa:
{{sum | formatAmount}}

Jūsu grozs ir tukšs

Kam ir nepieciešams pievērst uzmanību iegādājoties ergonomisku krēslu?

Ergonomiskam krēslam ir būtiska nozīme, lai samazinātu muskuļu un skeleta slimību attīstības risku un nodrošinātu veselīgu un pareizu stāju. Šajā rakstā mēs apskatīsim galvenos faktorus, kas jums jāzina un jāņem vērā pirms ergonomiskā krēsla iegādes darbam pie datora vai studijām, lai nodrošinātu optimālu lietošanas komfortu.

Ergonomisko krēslu dziļums un platums

Ergonomiska krēsla sēdekļa dziļums un platums tieši ietekmē Jūsu komfortu. Sēdekļa dziļumam jābūt pietiekamam, lai atbalstītu visu gūžu, neradot spiedienu uz ceļgalu aizmuguri. Kā arī sēdekļa platumam jābūt pietiekami lielam, lai ērti piegulētu gurniem.

Regulējams krēsla augstums

Krēsls ar regulējamu sēdekļa augstumu ļauj nodrošināt vienmērīgu kāju stāvokli, kas palīdz samazināt slodzi uz muguras lejasdaļu un uzturēt pareizu stāju. Lielisks variants ir pneimatiskais regulēšanas mehānisms, kas ļauj viegli un precīzi pielāgot augstumu.

Regulējami roku balsti

Iegādājoties ergonomisku krēslu ir vērts pievērst uzmanību tam vai ir iespējams regulēt roku balstus, jo tie mazina stresu pleciem un kaklam. Regulējamie roku balsti dod iespēju novietot rokas ērti un paralēli ar grīdu. Mīkstie spilveni uz balstiem sniegs papildus komfortu.

Atzveltnes un slīpuma regulēšana

Ergonomiskā krēsla atzveltnei jānodrošina pietiekams atbalsts mugurkaula dabiskajam izliekumam. Ja jūs nolemjat iegādāties ergonomisku krēslu ar regulējamu atzveltni, kas ļauj noliekties atpakaļ un nostiprināt to dažādās pozīcijās, tad varēsiet to pieregulēt sev ērtā pozīcijā. Šī funkcija arī palīdz samazināt spiedienu uz mugurkaula diskiem.

Jostasvietas atbalsts

Pareizs muguras lejasdaļas atbalsts ir būtisks, lai saglabātu veselīgu stāju un novērstu muguras sāpes. Regulējams jostasvietas atbalsts ļaus jums pielāgot atbalsta līmeni atbilstoši jūsu vajadzībām. Jostasvietas atbalstam jābūt regulējamam dziļumā un platumā, kas ļauj saglabāt mugurkaula dabisko izliekumu.

Materiāls un nolietojums

Krēsla materiāls un amortizācija var būtiski ietekmēt vispārējo komfortu un tā izturību. Iesakām iegādāties ergonomisku krēslu ar augstas kvalitātes elpojošu audumu, kas veicina ventilāciju un novērš pārmērīgu svīšanu. Turklāt pievērsiet uzmanību spilvena blīvumam un biezumam. Līdzsvars starp tvirtumu un maigumu ir būtisks, lai nodrošinātu pienācīgu atbalstu un ilgstošu komfortu.

Mobilitāte

Ergonomiskam datorkrēslam jānodrošina vienmērīga rotācija un mobilitāte, ļaujot sasniegt dažādas darba virsmas vietas, nesasprindzinot un nepagriežot ķermeni. 360 grādu grozāmais krēsls ar gludas darbības ritentiņiem ļauj viegli pārvietoties, samazinot muskuļu sasprindzinājuma vai traumu risku.

Estētika un stils

Lai gan, izvēloties ergonomisku krēslu, visvairāk uzmanības jāpievērš komfortam un funkcionalitātei, nedrīkst aizmirst par estētiku un stilu. Ergonomisks krēsls, kas labi atbilst jūsu darba vietai un personīgajām vēlmēm, var veicināt patīkamu un motivējošu darba vidi.

Ja vēlaties iegādāties ergonomisku krēslu Rīgā, iesakām iepazīties ar mūsu mājas lapā piedāvāto sortimentu.

warranty
14 dienu laikā var atgriezt preci Pirkums neapmierina? Tā nav problēma. Preci varat atgriezt 14 dienu laikā!
shipping
Ātra piegāde Mēs piegādāsim pirkumu pēc iespējas ātrāk līdz jūsu durvīm vai piegādes vietai!
payment
Drošs maksājums Skaidrā naudā vai ar VISA / MasterCard. Ar bankas pārskaitījumu vai līzingu.
warranty
Produkta verifikācija Pirms izsniegšanas mēs pārbaudām katra pasūtījuma kvalitāti!