{{cartItem.product.categoryName}}
{{cartItem.product.title}}
{{getCartItemOfferAppliedPrice(cartItem, cartItemOffer) | formatAmount}}
Summa:
{{sum | formatAmount}}

Grozā {{totalProductsCount}} prece(s)

Summa:
{{sum | formatAmount}}

Jūsu grozs ir tukšs

Kā izmantot sieviesu važas?

Sekss ar sasiešanu – tas nenozīmē sāpes un pazemošanu. To var izmantot, lai izbaudītu maigas un nesteidzīgas intīmās attiecības. Šo spēļu galvenais mērķis ir pilnīga varas sajūta dominantam un pilnīga bezspēcības sajūta “verdzenei”. Lai spēle nestu baudu katram dalībniekam, viņiem ir iepriekš jāvienojas par visām BDSM sesijas detaļām un noteikumiem. Ja mīļotā negrib pakļauties, ir vērts atlikt izklaidi līdz brīdim, kad pāra uzticība pieaug tik ļoti, ka partneris vēlas pilnībā nodoties vīrietim.

Kā izmantot sieviesu važas?

Pirmkārt, nepieciešams izdomāt drošības frāzi. Vēlams, lai tā nebūtu saistīta ar seksu, piemēram, “mašīna”, “suns” vai vienkārši “pietiek”. Šo frāzi nepieciešams izmantot ekstremālos gadījumos, piemēram, ja sieviete jūt paniku vai nevar vairs izturēt sāpēs un pazemojumu. Kā tikko dominants izdzird šo frāzi, viņš, nekavējoties, pārtrauc visas seksuālās darbības un atbrīvo partneri no virvēm.

1. Seksuālo spēli ieteicams sākt ar priekšspēli. Tagad mēs nerunājam par pieredzējušiem BDSM piekritējiem, bet gan par tiem, kuri tikai izmēģina sevi šajā mākslā. Partneri var kopīgi iet dušā vai maigoties vannā, viens otram sniegt masāžu vai skūpstīties. Ja dominējošais vēlas negaidītā brīdī pārsteigt savu mīļoto, piedāvājot uzlikt rokudzelžus vai sasiet ķermeni ar virvēm, viņu ir nepieciešams atslābināt un uzbudināt tik ļoti, ka viņa pati vēlas pilnībā atdoties vīrietim jebkādā veidā.

2. Pēc viegliem glāstiem jums vajadzētu pāriet uz aktīvu un kaislīgu vēlmi pēc tuvības. Vīrietis var sniegt savam partnerim kvalitatīvu kunilingu, no kura viņa lidos jutekliskās baudas debesīs (protams, ja važas ļaus netraucēti glāstīt dzimumorgānus). Bet mēle var ātri nogurt, savukārt seksa rotaļlietas ļauj stimulēt erogēnās zonas tik ilgi, cik vēlaties. Vislabāk ir izmantot klitora stimulatoru vai vibratoru. Daži cilvēki dod priekšroku vibro-lodei, kas tiek ievietota makstī un sniedz sievietei saldu sajūtu jūru.

3. Tālāk ir pienācis laiks izmantot virves. "Verdzene" jau ir sagatavojies un nesūdzēsies. Vīrietis saslēdz viņas rokas rokudzelžos aiz muguras vai izmanto virves, lai nostiprinātu plaukstas. Ja mīļotā nepretojas un ir gatava intensīviem glāstiem, rokudzelžus var piestiprināt pie gūltas galvas, noliekot partneri uz vēdera. Dominējošā cilvēka ērtībai vēlams "verdzenes" kājas nostiprināt vienā pozā ar speciālu legingu palīdzību.

4. Bondāžs mēdz būt dažāds. Viss ir atkarīgs no vīrieša fantāzijas un viņa draudzenes lokanības. Erotiskais variants – dominants mīļotajai uzvelk rokudzelžus un virves ap kājām, tos savienojot. Sieviete nonāk pilnīgi bezpalīdzīgā stāvoklī, bet visas viņas intīmās zonās ir pilnīgi atklātas partnerim. Ja “verdzenei” uzvilkt masku pār acīm un kakla siksnu, tad abu dalībnieku sajūtas kļūs vēl asākas. Sekss ar aizsietām acīm palīdz vīrietim izjust pilnīgu varu pār savu partneri.

BDSM bondāža un erotiskās spēles

Mīļot sasietu mīļoto var daudz un dažādos veidos, bet ir ieteicams izmantot paņēmienus, kas viņai patīk (Ja vien viņa pati neprasa pazemošanu vai diskomfortu). Vibrējošās seksa rotaļlietas ir nepieciešams izmantot uz klitora, bet ir jāskatās līdzi, lai partnere nebeigtu par ātru. Jo ilgāk turēt sievieti pirmsorgasma stāvoklī, jo ilgāks un intensīvāks būs pats orgasms. Kā arī dominants, vērojot “verdzenes” “mokas” var saņemt psiholoģisku baudu.

1. Ar vienu klitora stimulatoru būs par maz, ja pāris vēlas izbaudīt visintensīvākās erotiskās sajūtas. Bondāža sniedz iespēju piekļūt pie jebkuras jūtīgas sieviešu ķermeņa daļas. Dzimumorgāni nav vienīgā jūtīgā vieta uz sievietes ķermeņa. Pie krūšgaliem ir iespējams piestiprināt klipšus vai pie tiem pielikt vibro-lodi. Tāpat arī var, ar rokām, veikt vēdera apakšdaļas un gurnu masāžu.

2. Vieglākais veids, kā piešķirt sievietei saldas sajūtas, ir izmantojot vibratoru vai dildo. Seksa rotaļlieta jānospiež uz G punkta, kas atrodas uz maksts priekšējās sienas. To var darīt tikai izmantojot pirkstus, bet šajā gadījumā vīrietim nāksies pasvīst. No patstāvīga spiediena uz G punkta, var rasties spēcīgs orgasms. Ja dominējošais nevēlas, lai "vergs" pabeigtu, līdz viņš tajā ieiet, jābūt uzmanīgam, lai pārāk intensīvi nestimulētu jutīgos punktus.

3. Jūs varat darboties ne tikai pie maksts un klitora, bet arī pie tūpļa. Anālās stimulācijas nolūkos speciālas seksa rotaļlietas ir veidotas korķīša vai fallusa veidā. Ir izliekti un rievoti modeļi. Pirmajai reizei derēs maza izmēra anālais korķītis. Tas rūpīgi jāieliek anālajā atverē, izmantojot lielu daudzumu smērvielas. Anālais sekss ir ideāli piemērots BDSM spēlēm, jo tas vīrietim rada absolūtas varas sajūtu pār savu partneri, it īpaši, ja tiek izmantotas virves. Intīmo spraudni var atstāt iekšā, tad vaginālais sekss radīs patīkamākas sajūtas - vagīna kļūs daudz šaurāka.

4. Pietiekami spēlējies ar "vergu" un radījis viņai daudz fantastisku sajūtu, dominants var pievērsties savām vajadzībām. Orālais sekss ar saistītu sievieti ir krāšņa izklaide BDSM mīļotājam. Jūs varat ieiet "verga" mutē tik dziļi, cik vēlaties, pavēlot viņai izturēt un mēģināt izklaidēties. Bieži vien BDSM piekritēji izmanto mutes paplašinātājus, kas atver žokli un to tā notur, lai dominants var nodarboties ar orālo seksu ilgākus laika periodus.

Vienas sesijas ietvaros dominants var mainīt draudzenes pozas, izmantojot virves un rokudzelžus. Pozīciju maiņa ļauj sievietei izbaudīt vairāk un vairāk jaunas sajūtas un emocijas. Erotisko spēļu beigās, ja abi dalībnieki nav beiguši, var ļauties ekstāžu viļņiem. Nav svarīgi vai sekss ir vagināls, vai anāls, bet, galvenais, lai vīrietis neaizmirst kurš ir dominants, tādējādi nesabojājot rupjā seksa iespaidus.

Drošības noteikumu sievietēm, lietojot virves

Dominantam ir pienākums uzraudzīt partnera stāvokli, lai nerastos traumas un ievainojumi. Sasieta sieviete, ja ne tikai rokas ir fiksētas, nespēj noturēt līdzsvaru, tāpēc jūs nevarat piespiest viņu izkāpt no gultas un pārvietoties. Bet ja "vergs" atrodas tikai rokudzelžos, nokrītot, viņa nespēj sev palīdzēt, tāpēc dominantam savu partneri ir jāatbalsta, ja sekss notiek stāvot vai sēžot.

Svarīgi! Nesieniet virves ap kaklu. Nepareizi savilkti mezgli var izraisīt nosmakšanu. Kaklam ir īpašas apkakles, kuras var iegādāties jebkurā seksa veikalā. Virves un jostas nedrīkst saspiest sievietes krūtis un vēdera rajonu.

Laiks, kuru cilvēks pavada sasietā stāvoklī, ideālā gadījumā, ir 30 minūtes. Ja "vergs" ir fiksēts neērtā stāvoklī, šis laiks jāsamazina. Šāda veida spēles nav ieteicamas cilvēkiem ar veselības problēmām - zemu vai augstu asinsspiedienu, noslieci uz panikas lēkmēm vai ar asinsrites traucējumiem organismā.

Sasiešana seksa laikā sniedz sievietei iespēju izbaudīt daudz jaunas un krāšņas emocijas. Šis seksa spēles variants ir ideāli piemērots tiem, kuriem patīk dažādība gultā un kas nebaidās eksperimentēt. Partnera spēja sajust mīlnieci ir galvenais nosacījums drošam BDSM. Jutīguma palielināšana un spēja padarīt orgasmus intensīvākus ir jauks bonuss neparastas tuvības cienītājiem.

Saņem šodien!

Produkti pieaugušajiem

Tickle Me Pink BJ siksna
Tickle Me Pink BJ siksna
3.19 €
Saņem šodien!

Produkti pieaugušajiem

Skandāla pozīcija siksna
Skandāla pozīcija siksna
3.95 €
Saņem šodien!

Produkti pieaugušajiem

Kaņepju virve 5 metri 7 mm
Kaņepju virve 5 metri 7 mm
6.95 €
Saņem šodien!

Produkti pieaugušajiem

TUMSA - JAPĀŅU VIRVE 10 M VIOLETA
TUMSA - JAPĀŅU VIRVE 10 M VIOLETA
7.95 €
Saņem šodien!

Produkti pieaugušajiem

Black Translucent Neck/Wrist and Leg Restraint (BAD026)
Black Translucent Neck/Wrist and Leg Restraint (BAD026)
19.95 €
Saņem šodien!

Produkti pieaugušajiem

FETIŠA APKAKLE AR APROCĒM UN PAVADIŅU
FETIŠA APKAKLE AR APROCĒM UN PAVADIŅU
19.95 €
Saņem šodien!

Produkti pieaugušajiem

OHMAMA FETISH - IEROBEŽOTĀJSISTĒMA 4 ĀĶI
OHMAMA FETISH - IEROBEŽOTĀJSISTĒMA 4 ĀĶI
24.95 €
warranty
14 dienu laikā var atgriezt preci Pirkums neapmierina? Tā nav problēma. Preci varat atgriezt 14 dienu laikā!
shipping
Ātra piegāde Mēs piegādāsim pirkumu pēc iespējas ātrāk līdz jūsu durvīm vai piegādes vietai!
payment
Drošs maksājums Skaidrā naudā vai ar VISA / MasterCard. Ar bankas pārskaitījumu vai līzingu.
warranty
Produkta verifikācija Pirms izsniegšanas mēs pārbaudām katra pasūtījuma kvalitāti!