{{cartItem.product.categoryName}}
{{cartItem.product.title}}
{{getCartItemOfferAppliedPrice(cartItem, cartItemOffer) | formatAmount}}
Summa:
{{sum | formatAmount}}

Grozā {{totalProductsCount}} prece(s)

Summa:
{{sum | formatAmount}}

Jūsu grozs ir tukšs

Kā izvēlēties apsildāmo segu

Sākoties aukstajam laikam, mājas temperatūra var pazemināties. Tas noved pie ne pārāk ērtiem apstākļiem gulēšanai, vakara lasīšanai vai filmu skatīšanai. Šādos gadījumos labākais risinājums būtu iegādāties apsildāmu segu. Apsildāmās segas vai elektriskās segas iegāde ir svarīgs solis, lai nodrošinātu komfortu un siltumu aukstajos mēnešos. Tomēr tirgus ir pārpildīts ar piedāvājumiem, un ne vienmēr ir skaidrs, kā izvēlēties pareizo variantu. Šajā rakstā mēs esam apkopojuši vairākus parametrus, pēc kuriem ieteicams iegādāties elektrisko segu.

Kāda izmēra elektrisko segu izvēlēties?

Elektriskās segas ir pieejamas dažādos izmēros, lai atbilstu dažādiem gultas izmēriem un lietotāju vajadzībām. Šeit ir daži no visizplatītākajiem izmēriem:

  • Twin: Parasti vienas elektriskās segas izmērs ir aptuveni 90 x 190 cm.
  • Twin XL: Šis izmērs ir nedaudz garāks nekā vienvietīga gulta un parasti ir aptuveni 90 x 200 cm.
  • Full/Double: Šāda izmēra elektriskās segas parasti ir aptuveni 140 x 190 cm un ir paredzētas divguļamām gultām.
  • Karalienes (Queen sized): Visizplatītākais elektrisko segu izmērs divvietīgām gultām. Parasti izmērs ir ap 150 x 200 cm.
  • Karalienes XL (Queen XL): Šis izmērs, parasti, ir garāks par standarta Karalienes izmēru, un tas ir aptuveni 150 x 220 cm. Karaļa (King sized): izmēra elektriskās segas parasti ir aptuveni 180 x 200 cm un ir piemērotas king sized gultām.
  • Super King sized: Šis izmērs ir viens no lielākajiem un var sasniegt aptuveni 200 x 200 cm vai vairāk.
  • Pielāgoti un īpaši izmēri: Daži ražotāji piedāvā arī pielāgotus izmērus nestandarta gultām vai īpašām vajadzībām.

Pirms iegādāties elektrisko segu, ir svarīgi pārliecināties, ka tā ir piemērota jūsu gultai, lai nodrošinātu pareizu pārklājumu un maksimālu komfortu.

Kādu elektrisko segas materiālu izvēlēties?

Katram elektrisko segu materiālam ir savas īpašības un priekšrocības, kas ietekmē komfortu, siltumu un sajūtas lietošanas laikā. Ja jūs nolemjat iegādāties apsildāmu segu, tad izvēlieties sev piemērotāko materiālu:

  • Kokvilna. Elektriskajām segām, kas izgatavotas no kokvilnas, parasti ir dabiska tekstūra, kas ir patīkama pieskārienam. Kokvilna ir elpojoša. Tas nozīmē, ka tā var uzturēt normālu gaisa cirkulāciju, novēršot pārmērīgu karstumu. Tā var būt laba izvēle tiem, kas dod priekšroku dabīgiem materiāliem un cieš no alerģijām.
  • Vilna. Vilnas elektriskās segas ir izgatavotas no mākslīga materiāla, kam ir mīksta un pūkaina tekstūra. Vilna labi saglabā siltumu, padarot segu siltu un radot mājīguma sajūtu. Vilnai ir arī lieliskas izolācijas īpašības, kas ļauj efektīvi uzturēt siltumu.
  • Mikrošķiedra. Mikrošķiedras elektriskās segas ir izgatavotas no mazām šķiedrām, kuras segai piešķir maigumu un gludumu. Šīs segas nodrošina lielisku siltumizolācijas un siltuma saglabāšanas spēju, kā arī labu elpojamību.
  • Poliesters. Poliestera elektriskās segas parasti ir vieglas un izturīgas. Poliesters saglabā siltumu un var būt salīdzinoši izturīgs materiāls.

Izvēlieties materiālu, pamatojoties uz jūsu vēlmēm attiecībā uz tekstūru, siltuma līmeni, kā arī jutību pret alergēniem.

Kādas jaudas elektrisko segu izvēlēties?

Elektriski apsildāmai segai var būt dažādi jaudas apjomi. Jūs varat noteikt, cik daudz jaudas jums ir nepieciešams, pamatojoties uz vairākiem faktoriem, piemēram, gultas izmēru, klimatiskajiem apstākļiem, vēlamo temperatūru un individuālajām vajadzībām. Vidējā elektrisko segu jauda svārstās no 50 līdz 150 vatiem.

Dažas vadlīnijas atbilstošās jaudas noteikšanai:

  • Gultas izmērs. Jo lielāka gulta, jo lielāka jauda būs nepieciešama, lai to vienmērīgi uzsildītu. Parasti 50-80 W elektriskās segas var izmantot, lai apsildītu vienvietīgu gultu, bet 80 līdz 150 W vai vairāk - divguļamai gultai.
  • Klimats. Aukstā klimatā, kur ziemas ir bargākas, vēlamās temperatūras uzturēšanai var būt nepieciešama jaudīgāka elektriskā sega.
  • Jūsu temperatūras vēlmes. Ja jums patīk gulēt siltākā temperatūrā, jums var būt nepieciešama jaudīgāka elektriskā sega.
  • Telpas siltināšana. Ja jūsu istaba nav labi izolēta, izvēlieties jaudīgāku segu, lai kompensētu siltuma zudumu.
  • Individuālās vajadzības. Ja miega laikā salstat, jums vajadzētu izvēlēties jaudīgāku elektrisko segu.

Papildus segas jaudai ir svarīgi pievērst uzmanību arī iespējām regulēt tās temperatūru. Tas Jums ļaus iestatīt ērtu siltuma līmeni atkarībā no konkrētajiem apstākļiem. Ja neesat pārliecināts, kādas jaudas segu izvēlēties, ieteicams atsaukties uz ražotāja ieteikumiem vai konsultēties ar pārdevēju. Papildus iepriekš minētajam, izvēloties elektrisko segu, mēs iesakām pievērst uzmanību šādiem parametriem:

  • Drošības sistēma. Ir svarīgi, lai elektriskajai segai būtu iebūvēta drošības sistēma, kas novērš pārkaršanu un īssavienojumus. Daudzas mūsdienu elektriskās segas ir aprīkotas ar automātisku izslēgšanos, kad tiek sasniegta noteikta temperatūra.
  • Vadība. Izlemiet, kāda veida kontroli vēlaties. Dažām elektriskajām segām ir vadu vadības pultis, bet citas var vadīt, izmantojot bezvadu tālvadības pultis vai pat mobilās lietotnes.
  • Noņemami elementi. Pārbaudiet, vai elektriskās segas iekšējās daļas, piemēram, vadus un kontrolieri, var noņemt. Tas ir svarīgi, lai Jūs varētu ērti rūpēties par segu.
  • Ražotāja garantija un reputācija. Apskatiet garantijas pieejamību un iepazīstieties ar ražotāja reputāciju. Elektriskajai segai jābūt izturīgai un uzticamai ierīcei.

Izvēloties elektrisko segu, kas atbilst jūsu vēlmēm izmēra, siltuma un vadības ziņā, jūs varēsiet baudīt mājīguma sajūtu un siltumu aukstās naktīs.

warranty
14 dienu laikā var atgriezt preci Pirkums neapmierina? Tā nav problēma. Preci varat atgriezt 14 dienu laikā!
shipping
Ātra piegāde Mēs piegādāsim pirkumu pēc iespējas ātrāk līdz jūsu durvīm vai piegādes vietai!
payment
Drošs maksājums Skaidrā naudā vai ar VISA / MasterCard. Ar bankas pārskaitījumu vai līzingu.
warranty
Produkta verifikācija Pirms izsniegšanas mēs pārbaudām katra pasūtījuma kvalitāti!