{{cartItem.product.categoryName}}
{{cartItem.product.title}}
{{getCartItemOfferAppliedPrice(cartItem, cartItemOffer) | formatAmount}}
Summa:
{{sum | formatAmount}}

Grozā {{totalProductsCount}} prece(s)

Summa:
{{sum | formatAmount}}

Jūsu grozs ir tukšs

Pasargā ar APC suregearrest

Esi atbildīgs pret savu elektrotehniku! Pasargā tās ar APC suregearrest - elektrības pārsprieguma aizsardzības ierīci.

Vai esi saskaitījis cik dažādas Tavā mājā/ birojā ir elektroierīces? Bez kuras no tām būtu iespējams ikdienā iztikt? Vai vari iztikt bez mobilā telefona vai telefona lādētāja? Varbūt vari iztikt bez TV, datora vai WI-FI? Vai varbūt tējkannas / kafijas automāta? Bet, ja nu saplīsīs ledusskapis, mikroviļņu krāsns? Vairs nedarbosies uzstādītās novērošanas kameras, kamēr būsi prom? Ja nu fēnu vairs nebūs iespējams ieslēgt, bet mati pēc rīta dušas ir slapji un Tu jau kavē darbu?

Ir sadzīves tehnika, bez kurām mēs ikdienā varam iztikt, bet ir lietas, bez kurām mūsdienās izdzīvot vairs nav iespējams. Piemēram, leduskapis, elektriskā plīts, TV, dators, telefons, dažāda veida lādētāji, WIFI... Vai Tu spēj iedomāties, kāda būtu Tava dzīve bez šīm tik mūsdienīgi svarīgām un nepieciešamām elektriskajām iekārtām? Nebūtu vēlams, ja kāda no šīm ierīcēm pēkšņi nedarbotos. Elektroiekārtu remonts ir dārgs, reizēm ir jāiegādājas jauna ierīce, tie ir neparedzēti izdevumi un būtisks finansiāls slogs vairumam iedzīvotāju.

Kādēļ mūsu elektroierīces sabojājas? Iespējams, ka elektroierīce ir nokalpojusi savu laiku. Bet iespējams, ka tās ir sabojājuši elektrotīklā esošie pārspriegumi. Kā rodas elektrības pārspriegumi? Tie var rasties ja vienā elektrotīklā tiek saslēgtas parāk daudz elektroierīces un tiek izsisti “korķi”. Zibens var trāpīt elektrotīklam, kurš ir savienots ar elektroierīcēm. Tiek negaidīti atslēgta elektropadeve, lai veiktu neatliekamus un neparedzētus remotdarbus elektrotīklā. Tas viss var radīt elektropadeves traucējumus, kuru dēļ rodas elektrības pārspriegumi, kas dod pārāk stipru elektrības triecienu elektroiekārtām. Piemēram, datoram var nodegt barošanas bloks, nosvilt telefona lādētājs vai TV, ledusskapis un tml.

Pret strāvas pārspriegumiem ir iespējams nodrošināties. Lai izvairītos no tiem ir radīti surgearresti jeb strāvas pārsprieguma aizsardzības ierīces. Šīs ierīces neintralizēs strāvas padeves anomālijas un pasargās elektroierīces no to saplīšanas.

APC SurgeArrest nodrošina efektīvu tīkla jaudas aizsardzību. Radīts, lai strāvas pārspriegumi Tevi netraucētu!

  • Aizsardzības līmenis - no 680 džouliem līdz 2690 džouliem;
  • EMI/RFI trokšņu slāpēšana - 40 db līdz 60 db;
  • Kabeļa garums līdz 3 m;
  • Slotu skaits - no 1 līdz 8;
  • Iespēja iegūt papildus aizsardzību RJ-11 ligzdai, Coxial/ antenas kabelim;
  • Līdz 2 USB ligzdām mobilo ierīču uzlādēšanai; Iederēsies jebkurā interjerā, jo produkti ir pieejami baltā un melnā krāsā;

*Iekārta nodrošinās nepieciešamo aizsardzību, ja Tavās mājās vai birojā būs nodrošināts elektriskais zemējums.

warranty
14 dienu laikā var atgriezt preci Pirkums neapmierina? Tā nav problēma. Preci varat atgriezt 14 dienu laikā!
shipping
Ātra piegāde Mēs piegādāsim pirkumu pēc iespējas ātrāk līdz jūsu durvīm vai piegādes vietai!
payment
Drošs maksājums Skaidrā naudā vai ar VISA / MasterCard. Ar bankas pārskaitījumu vai līzingu.
warranty
Produkta verifikācija Pirms izsniegšanas mēs pārbaudām katra pasūtījuma kvalitāti!